Blijf veilig binnen,
wij leveren jouw boodschappen voor de deur

Erkend deeleconomie platform

Veilig boodschappen bezorgen:

De nieuwe richtlijnen van de overheid raden ons aan zo veel mogelijk contact met anderen te vermijden. 
Paniek is nergens voor nodig, maar als we dit virus willen indammen moeten we allen ons steentje bijdragen.

Onze Taskers gaan op pad om jouw boodschappen te shoppen en deze voor de deur af te zetten bij jou thuis. 

We vragen onze Taskers steeds handschoenen te dragen en de boodschappen achter te laten op de door U opgegeven plaats.Ga naar wetasker en laad uw boodschappenlijstje op in de omschrijving.  Als bedrag neem je het totaalbedrag van de inkopen. Dit kan je bij toewijzing volledig digitaal opladen, waardoor er geen enkel fysiek contact noodzakelijk is, of bestel via de online collect functie van jouw supermarkt en geef het referentienummer door in de omschrijving op wetasker.

  • Handschoenen
  • Geen enkel fysiek contant nodig
  • Drop-off aan voordeur
  • Geen contante betaling - 100% online

Hoe bestel ik boodschappen voor drop-off aan deur:

Samenwerken loont, solidariteit werkt, samen komen we erdoor

yes we can

Waarom Wetasker?

Slim

Plaats Gratis Jouw Taak Via Wetasker

Je kunt bij ons terecht met alle soorten Klussen en Taken.  het plaatsen van een Taak is gratis, pas wanneer een Tasker is gevonden zal worden gevraagd het bedrag voor de Taak te reserveren.  De definitieve betaling volgt bij voltooien van de Taak

Winstgevend

Correcte prijzen, Geen lange wachttijden

Je bepaalt zelf het tijdstip en jouw budget voor de klus.  Via Wetasker verdienen Taskers onbelast bij, hierdoor blijven de prijzen beperkt tot de werkelijke waarde van de uitgevoerde dienst.  Gemiddeld zit dit rond de €15/uur.

Community reviews

Kwaliteit-Check via Community Reviews

Taskers krijgen na het uitvoeren van hun klus een score en review, dit helpt jou bij het maken van de goede keuze bij het selecteren van een Tasker

Veilig en legaal

Veilig en Legaal

Alle Taskers zijn geregistreerd, Wetasker is officieel erkend door de overheid, Taken via Wetasker zijn dus voordelig en legaal! betalingen verlopen 100% online, Taskers worden nooit cash betaald.  

Bekijk de 'stap-voor-stap' video, hoe Wetasker werkt

Ontdek de volledige tutorial, stap voor stap, vanaf het plaatsen tot en met het voltooien van de Taak.  Superhandig, snel en de oplossing voor jouw to-do lijstje.

Plaats Taak
Play Video
Tuinonderhoud

10.000 Taskers staan klaar om te helpen

  • Kwaliteit-check: Onze community geeft de Taskers recensies en Ratings, dit helpt jou te beslissen wie de meest geschikte Tasker is voor jouw opdracht
  • Veilig & Verzekerd: Alle Taskers zijn officieel geregistreerd via het platform. Wetasker volgt de taken mee op en is jouw aanspreekpunt bij vragen.
  • Legaal: Als officieel erkend platform, profiteren onze Taskers van het onbelast bijverdienen. Dat maakt het voor U voordelig, terwijl het wel 100% in het wit en legaal is.
Brigitte L.
Brigitte L.
Read More
"Al enkele keren gebruik van gemaakt! Vlotte en correcte uitvoering van de taken. Uitstellen bestaat bij ons niet meer."
Kathleen L.
Kathleen L.
Read More
"Ondertussen al een aantal keren hulp ingeschakeld voor kleinere klusjes, met telkens heel correcte afspraken en uitvoering van de werken. Ik vind dit echt een superinitiatief! Dankzij WeTasker geraken die kleinere klusjes nu eindelijk ook allemaal gedaan - echt een aanrader!!!
Isilme R
Isilme R
Read More
"Makkelijk, vlotte website, vlotte afhandeling van vragen en taken. Niet twijfelen, gewoon doen!"
Previous
Next

Tuinonderhoud

Boodschappen

Schilderen

Schilderen

Administratie

Online & Admin

Logo wetasker

Download nu de app

Makkelijk hulp vinden en bijverdienen onderweg

Blijf steeds op de hoogte wanneer er iemand op jouw taak heeft gereageerd.  Hou contact via de live chat en handel de taak éénvoudig af met onze mobile app.

wetasker-app-example-phone

Bedankt voor jouw aanvraag, we antwoorden zo snel mogelijk!