Op zoek naar een Tuinman?
Vind snel en éénvoudig een betaalbare vakman

Erkend deeleconomie platform

Boek jouw tuinman met Wetasker

Hagen snoeien, gazon bemesten en verticuteren tot grasmatten leggen of periodiek onderhoud…. 
De tuin in topvorm houden er komt heel wat bij kijken.  Snel een tuinman vinden is echter een hele opdracht, vaak zijn er erg lange wachttijden of kijken we aan tegen hoge prijzen.
Gelukkig vind je met Wetasker hulp in enkele klikken, aan aanvaardbare prijzen.

Wat betaalden anderen gemiddeld voor tuinklussen via Wetasker:

  • Gazon bemesten & verticuteren: € 150
    (Exclusief meststoffen)
  • Hagen snoeien: € 60
    (Gemiddelde tuin, halve dag werk)
  • 2 wekelijks onderhoud: € 50

Waarom Wetasker?

Slim

Plaats Gratis Jouw Taak Via Wetasker

Je kunt bij ons terecht met alle soorten Klussen en Taken.  het plaatsen van een Taak is gratis, pas wanneer een Tasker is gevonden zal worden gevraagd het bedrag voor de Taak te reserveren.  De definitieve betaling volgt bij voltooien van de Taak

Winstgevend

Correcte prijzen, Geen lange wachttijden

Je bepaald zelf het tijdstip en jouw budget voor de klus.  Via Wetasker verdienen Taskers onbelast bij, hierdoor blijven de prijzen beperkt tot de werkelijke waarde van de uitgevoerde dienst.  Gemiddeld zit dit rond de €15/uur.

Community reviews

Kwaliteit-Check via Community Reviews

Taskers krijgen na het uitvoeren van hun klus een score en review, dit helpt jou bij het maken van de goede keuze bij het selecteren van een Tasker

Veilig en legaal

Veilig en Legaal

Alle Taskers zijn geregistreerd, Wetasker is officieel erkend door de overheid, Taken via Wetasker zijn dus voordelig en legaal! betalingen verlopen 100% online, Taskers worden nooit cash betaald.  

Bekijk de 'stap-voor-stap' video, hoe Wetasker werkt

Ontdek de volledige tutorial, stap voor stap, vanaf het plaatsen tot en met het voltooien van de Taak.  Superhandig, snel en de oplossing voor jouw to-do lijstje.

Plaats Taak
Play Video
Tuinonderhoud

10.000 Taskers staan klaar om te helpen

  • Kwaliteit-check: Onze community geeft de Taskers recensies en Ratings, dit helpt jou te beslissen wie de meest geschikte Tasker is voor jouw opdracht
  • Veilig & Verzekerd: Alle Taskers zijn officieel geregistreerd via het platform. Wetasker volgt de taken mee op en is jouw aanspreekpunt bij vragen.
  • Legaal: Als officieel erkend platform, profiteren onze Taskers van het onbelast bijverdienen. Dat maakt het voor U voordelig, terwijl het wel 100% in het wit en legaal is.
Brigitte L.
Brigitte L.
Read More
"Al enkele keren gebruik van gemaakt! Vlotte en correcte uitvoering van de taken. Uitstellen bestaat bij ons niet meer."
Kathleen L.
Kathleen L.
Read More
"Ondertussen al een aantal keren hulp ingeschakeld voor kleinere klusjes, met telkens heel correcte afspraken en uitvoering van de werken. Ik vind dit echt een superinitiatief! Dankzij WeTasker geraken die kleinere klusjes nu eindelijk ook allemaal gedaan - echt een aanrader!!!
Isilme R
Isilme R
Read More
"Makkelijk, vlotte website, vlotte afhandeling van vragen en taken. Niet twijfelen, gewoon doen!"
Previous
Next

Tuinonderhoud

Boodschappen

Schilderen

Schilderen

Administratie

Online & Admin

Logo wetasker

Download nu de app

Makkelijk hulp vinden en bijverdienen onderweg

Blijf steeds op de hoogte wanneer er iemand op jouw taak heeft gereageerd.  Hou contact via de live chat en handel de taak éénvoudig af met onze mobile app.

wetasker-app-example-phone

Bedankt voor jouw aanvraag, we antwoorden zo snel mogelijk!