Verdien bij op jouw manier,
wanneer je er zin in hebt:
Extra cash en superheld status
Erkend deeleconomie platform

Waarom Wetasker?

Slim

Jij bent je eigen baas

Je werkt wanneer jezelf wil, en voert taken uit die door jou zijn uitgekozen uit onze publieke lijst van Taken.  Via biedingen zorg je ervoor dat de opbrengsten in verhouding staan met het werk.

Winstgevend

Beveiligde betalingen

Voor een taak kan worden toegewezen, wordt het afgesproken bedrag online gereserveerd voor jou. Bij voltooing wordt de som vrijgegeven en komt dit in jouw virtuele portefeuille te staan, dit kan je kosteloos overschrijven naar je bankrekening

Veilig en legaal

Onbelast en Legaal

Iedereen kan Taken uitvoeren via Wetasker. We zijn officieel erkend als “deeleconomie-platform”, je mag via Wetasker tot € 6.250 per jaar bijverdienen zonder extra belast te worden.  Wat je verdient is 100% voor jou!
Community reviews

Blijf op de hoogte via Task-Alerts

Stel de meldingen zo in, via jouw profiel, dat je steeds op de hoogte wordt gebracht wanneer er een Taak, waar jij interesse in hebt, in jouw buurt wordt geplaatst

Bekijk de stap-voor-stap video hoe Wetasker werkt

Ontdek de volledige tutorial, stap voor stap, vanaf het plaatsen tot en met het voltooien van de Taak.  Onbelast, legaal en de beste manier om bij te verdienen wanneer je tijd over hebt.

Plaats Taak
Play Video
Tuinonderhoud

Bepaal zelf wanneer en hoe je wenst bij te verdienen

  • Kwaliteit-check: Onze community van Taskers geeft de opdrachtgevers beoordelingen, dit helpt jou te beslissen voor wie je graag een klus wenst uit te voeren
  • Veilig & Verzekerd: Alle Taken zijn officieel geregistreerd via het platform. Wetasker volgt de taken mee op en is jouw aanspreekpunt bij vragen.
  • Legaal: Als officieel erkend platform, profiteren onze Taskers van het onbelast bijverdienen. Dat maakt het extra voordelig, terwijl het wel 100% in het wit en legaal is.
Fikri
Fikri
Read More
"Zeer vriendelijke en respectvolle familie. Vlot in omgang een plezier voor een technieker om een klus uit te voeren. Bedankt"
Alexander
Alexander
Read More
Leuke opdrachtgever! De taak was zoals beschreven. Ik zal zeker nog taken uitvoeren via wetasker. Al was het maar voor de lekkere koffie! 😉
Bert V.
Bert V.
Read More
"Steeds vriendelijke en aangename contacten gehad, toffe manier om bij te verdienen wanneer het wat minder druk is"
Previous
Next

Tuinonderhoud

Boodschappen

Schilderen

Schilderen

Administratie

Online & Admin

Logo wetasker

Download nu de app

Makkelijk hulp vinden en bijverdienen onderweg

Blijf steeds op de hoogte wanneer er iemand op jouw taak heeft gereageerd.  Hou contact via de live chat en handel de taak éénvoudig af met onze mobile app.

wetasker-app-example-phone

Bedankt voor jouw aanvraag, we antwoorden zo snel mogelijk!